




文檔簡介
1、一、交際英語1.- We are planning an outing. _ - Sure.A.Where are you going?B.When will you leave?C.How is everything?D.Do you want to join us?答案:D2.- I think he is a good lecturer.- _ A.Sorry, it doesn't matter.B.So do I.C.Yes. It's a good idea.D.I don't mind.答案:B3.- I didn't mean to do tha
2、t. Please forgive me. - _ A.Not too bad.B.That's all right.C.It's a pleasure.D.Thank you.答案:B4.- What do you think of this novel?- _ A.I've read it.B.It's well-written.C.It was written by my uncle.D.I bought it yesterday.答案:B5.- Did you know that David injured his leg yesterday? - Re
3、ally? _ A.Who did that?B.What's wrong with him?C.How did that happen?D.Why was he so careless?答案:C二、閱讀理解Have you ever listened to young children talking in the playground? They are always boasting. They say things like, "My Dad's car is bigger than your Dad's, "and "My Mom
4、 is smarter than yours." They particularly like to boast about their families. 遠程教育、網絡教育大學英語B、計算機應用基礎統考輔導整套題庫,精心整理歸類,全中文翻譯,視頻教程講解,零基礎一次通過,索取請加QQ:153499368There were three little boys, Harry, Ted and Gavin, who were always boasting. Gavin was the worst. Everything about his family was always the
5、 best or the biggest or the most expensive. Whatever the others said, he could always go on better. One day when they were walking to school, Harry said, "My father had a bath twice a week," Ted spoke next. " That's nothing," he said. "Having a bath twice a week is dirty
6、. My father has a bath every day twice a day." Ted looked at Gavin. Now it was his turn. But what could he say? " This time, " Ted thought, " I'm going to win." Gavin didn't know what to say. He couldn't say that his father had a bath three times a day. That was
7、silly. He walked on in silence. Ted smiled at Harry,and Harry smiled back. They were sure that for once they had beaten Gavin. They reached the school gates. Still Gavin said nothing. They went into class. Morning break,lunch time and afternoon break all passed. Still Gavin said nothing. "We
8、9;ve won, " Ted said to Harry, but he spoke too soon. On the way home, Gavin said, "My Dad is so clean that he doesn't have to bathe at all." 6.According to the passage,the meaning of the word "boast" is " to talk big ".A.TB.F答案:A7.Harry boasted about the numbe
9、r of times his father had a bath every week.A.TB.F答案:A8.Gavin boasted the most.A.TB.F答案:B9.Ted's father often had a bath twice a day.A.TB.F答案:B10."He spoke too soon" in the last paragraph means he was wrong.A.TB.F答案:AWhen I was a little girl, my brothers and I collected stamps for many
10、 years. My mother didn't use to work during the week, but she worked in the post office near our house on Saturdays, and she used to bring home all the new stamps as soon as they were issued.遠程教育、網絡教育大學英語B、計算機應用基礎,整套題庫,整理歸類完畢,全中文翻譯,視頻教程講解,索取請加 Q Q: 153499368On the day of the World Cup footb
11、all final in London in 1966, we were very excited because England were playing West Germany in the final. When we were having lunch, my mother told us to go to the post office straightaway after the match if England won, but she didn't tell us why. At 2 o'clock my mother went back to work as
12、 usual, while the rest of the family were watching the football on TV at home. Although she wasn't watching the match, she was listening to it on the radio. England won 4:2 and so my brothers and I ran to the post office. As we burst in, my mother was standing behind the counter. She was waiting
13、 to sell us a very special limited edition with ENGLAND WINNERS on each stamp. We were over the moon.We still have it today,and perhaps it is worth a lot of money. 11.This passage mainly tells us _.A.the author and her brother used to like stamps very muchB.the author had a very kind motherC.the aut
14、hor and her brothers had an unforgettable experience in collecting stampsD.their mother used to support them by working in the post office答案:C12.According to the passage, her mother worked in the post office _.A.during the weekB.on SaturdaysC.on SundaysD.for six days答案:B13.Their mother told them to
15、go to the post office straightaway after the match if England won, but she didn't tell them why. Why do you think she did that? A.She wanted to give them a surprise.B.She doubted if she would get the stamps.C.She forgot to do that.D.She thought it unnecessary to tell them the reason.答案:A14.What
16、does the sentence "We were over the moon." mean? A.We jumped high.B.We were extremely happy about it.C.We watched the moon for a long time.D.We couldn't sleep the whole night.答案:B15.What is the best title for this passage? A.My ChildhoodB.My MotherC.A Precious StampD.A Memorable Experi
17、ence in Collecting Stamps答案:D三、詞匯與語法16.We've looked _ for the keys we lost.A.in all placesB.at all placesC.over allD.everywhere答案:D17.It was not _ midnight that they discovered the children were not in their bedroom.A.beforeB.atC.afterD.until 答案:D18.It was well known that Thomas Edison _ the ele
18、ctric lamp.A.discoveredB.inventedC.foundD.developed答案:B19.I fell and hurt myself while I _ basketball yesterday.A.was playingB.am playingC.playD.played答案:A20.He _ driving me home, even though I told him I lived nearby.A.insisted onB.insisted atC.insisted thatD.insisted in答案:A四、完型填空Mike was a small b
19、oy, and he hated soap and water. Three or four times every day his mother said to him, "Mike, your hands are very _21_ again. Go and wash them." But Mike never really washed them well. He only put his hands in the water for a few seconds and then took them _22_ again.Mike's uncle and a
20、unt lived in another city. One day they came to stay with Mike's parents, and they brought their small son, Ted, with them. Ted was a year _23_ than Mike, and he didn't like soap and water either.The boys sat with their parents _24_ a few minutes, but then they went outside. When they were alone, Mike looked at Ted's hands and then said proudly, "My hands are dirtier than _25_.""Of course they are," Ted answered angrily. "You're a year older than I am."21.A.yoursB.forC.outD.youngerE.dirty答案:E22.A.yoursB.forC.outD.youngerE
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯系上傳者。文件的所有權益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網頁內容里面會有圖紙預覽,若沒有圖紙預覽就沒有圖紙。
- 4. 未經權益所有人同意不得將文件中的內容挪作商業或盈利用途。
- 5. 人人文庫網僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內容的表現方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內容負責。
- 6. 下載文件中如有侵權或不適當內容,請與我們聯系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準確性、安全性和完整性, 同時也不承擔用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 七年級英語下冊 Unit 6 I'm watching TV第3課時SectionB1a-2c教學實錄 (新版)人教新目標版
- DB34-T 4720-2024 工會驛站運維服務規范
- 管理層須知的財務知識
- 2023四年級數學上冊 一 認識更大的數第5課時 近似數教學實錄 北師大版
- 量一量比一比 (教學設計)-2024-2025學年二年級上冊數學人教版
- 河北省邯鄲市八年級語文上冊 第二單元 第7課 列夫 托爾斯泰教學實錄 新人教版
- 《我的削筆刀》教學設計 -2023-2024學年科學一年級上冊青島版
- 2024年四年級英語上冊 Unit 4 My home The fifth period教學實錄 人教PEP
- 學校公共設施的安全隱患排查與整改
- 傳統村落保護與旅游開發
- 人生路遙名著導讀讀書分享PPT模板
- 《GNSS原理及應用》課件
- 六年級下冊信息技術 課件-1.2無腳走天下-“啟動電機”模塊和“延時等待”模塊 清華版 (共15張PPT)
- 2022年中國通用技術集團控股有限責任公司招聘筆試題庫及答案解析
- 間歇經口管飼法 課件
- 導電膠rohs2.078中文深圳市華測檢測技術股份市浦東新區新金橋路1996號
- 9 短詩三首 生字筆順課件(共10張PPT)
- 無線射頻識別技術外文翻譯參考文獻
- 電力負荷曲線與用電負荷預測課件
- 鋼支撐、圍檁專項施工方案
- 【2021部編版語文】-四年級下冊第六單元教材解讀--PPT課件
評論
0/150
提交評論